Національний Музей Голодомору-геноциду та Інститут дослідження Голодомору спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Службою безпеки України, Українським інститутом національної пам’яті продовжує реалізовувати освітньо-патріотичний проєкт «Боротьба за свідомість».

У 2019 році в рамках вказаного проєкту вже були передані бібліотекам українських університетів, міським і районним бібліотекам, обласним універсальним науковим бібліотекам 10 тис. книг.

В даний час спільними зусиллями зібрано більше 4 тис. нових історичних та енциклопедичних видань. Книги мають патріотичне спрямування та покликані вести боротьбу за свідомість української спільноти.

Бібліотеці імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка було безкоштовно надіслано нові комплекти книг з історії України, у тому числі з тематики геноциду українського народу – Голодомору 1932-1933 років.

Книга – це прекрасний подарунок бібліотеці. Дякуємо Національному музею Голодомору-геноциду за надані комплекти. Сподіваємося на подальшу плідну і благодійну співпрацю!


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.