Із метою контролю якості освітнього процесу та перевірки академічних текстів в ПНПУ імені В. Г. Короленка запроваджено антиплагіатну систему перевірки текстових документів на унікальність засобами сервісу Unicheck. Для цього Університет підписав Договір про співпрацю з цією антиплагіатною системою з 2019 року.

Послуги перевірки документів на плагіат надають у бібліотеці вишу. В умовах карантину Університет отримав віддалений доступ до перевірки робіт учасниками освітнього процесу університету на ознаки плагіату засобами сервісу Unicheck. Працівники бібліотеки постійно вивчають нові функції та сервіси цієї платформи.

Так, завідувачка відділу науково-методичної та культурно-просвітницької роботи Світлана Козина та провідний бібліотекар відділу науково-методичної та культурно-просвітницької роботи Наталія Копилець взяли участь у конференції ZOOM «Нові функції Unicheck та лайфхаки для дистанційного навчання під час карантину» від Unicheck Україна. Захід проходив у формі майстер-класу, тренером якого була Наталія Солоп, менеджер з розвитку Unicheck в Україні.

Під час майстер-класу всіх присутніх онлайн ознайомили з усіма новими функціями Unicheck, які полегшують перевірку на плагіат, розповіли та показали на практиці, як під’єднати студентів та викладачів до акаунту, щоби полегшити процес спільної перевірки.

Звісно ж, відповіли на найчастіші запитання щодо виділення кольором різних збігів, посилань, текстових модифікацій та функцій зменшення або збільшення слів для порівняння.

По закінченню онлайн майстер-класу учасники конференції отримали сертифікати.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.