Університету відкрито доступ до повнотекстових наукових журналів авторитетного міжнародного видавництва Springer Nature. Міністерство освіти і науки забезпечило за кошти держбюджету передплату через Державну науково-технічну бібліотеку (ДНТБ). Підключення стартувало  3 січня 2020 року.

Полтавський національний університет імені В. Г. Короленка, який раніше мав через ДНТБ доступ до баз даних Scopus (https://www.scopus.com) та Web of science (www.webofknowledge.com), автоматично отримав можливість безкоштовно користуватися повнотекстовими ресурсами порталу Springer Link а саме:

Springer Nature є видавцем найвпливовіших світових журналів і лідером у сфері відкритих досліджень. Місія видавництва полягає в тому, щоб забезпечити просування досліджень і допомогти дослідницькій спільноті поліпшити результати. Завдяки платформі Springer Nature, що налічує понад 3000 журналів, надається можливість дослідникам, студентам, викладачам і професіоналам отримати доступ до найновіших досліджень науки, техніки, медицини, соціальних і гуманітарних наук.

Доступ до платформи Springer Nature можливий з локальної мережі університету, а також у читальному залі № 2 (корп.2).


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.