До 100-ліття факультету філології та журналістики наша бібліотека отримала подарунок від авторів Бобир О. В. та Михед Т. В. - навчальний посібник "Студії з історії англійської дитячої літератури".

Навчальний посібник адресовано студентам педагогічних вищих навчальних закладів освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації. Він містить нарис з історії становлення і розвитку англійської дитячої літератури, біографії відомих письменників, аналіз літературних творів, контрольні запитання та завдання для самостійної роботи.

Для студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів освіти і всіх, хто цікавиться англійською дитячою літературою.

Передала книгу до бібліотеки кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської та німецької філології Луньова Тетяна Володимирівна.

Висловлюємо щиру вдячність за дарунок і бажаємо авторам добра і щастя, невичерпної наснаги для нових творчих здобутків, успіхів на життєвому шляху, здійснення всіх Ваших планів. Маємо надію на продовження плідної співпраці.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.