Сьогодні до нашої бібліотеки завітала дуже цікава гостя - Світлана Тараторіна - журналіст, політтехнолог, фахівець у галузі масових комунікацій. Переможниця конкурсів фантастичних оповідань від літературного об’єднання «Зоряна фортеця» і макабричних оповідань від журналу «Стос».

Наше місто стало першим, де пані Світлана презентувала свій дебютний роман "Лазарус", який здобув першу премію на літературному конкурсі Видавничої групи «КМ-Букс» у номінації «Література для дорослих».

1913 рік. У Києві вільно сусідять люди й нечисть – упирі, чорти, перевертні, лісовики, польовики й водяники. Століттями підтримується відносний лад. Люди керують Імперією, нечисть чекає на повернення свого легендарного царя – Змія. Але одного дня все змінюється. В очереті біля Труханового острова, де здавна мешкають людиноподібні, знаходять приймака водяників з розпоротим животом. Доктор-змієголовець непохитний: загиблий – людина. Щоб розкрити таємницю і завадити новій війні між людьми й нечистю, залучають досвідченого слідчого Олександра Петровича Тюрина, який опинився у Києві проїздом. Але чи зможе він побороти власних демонів і побачити те, у що довгі роки відмовлявся вірити?..

Під час зустрічі всі поринули у світ з "Лазаруса", помандрували Києвом та дізналися секрет медальйону, який зображено на обкладинці роману.

Насамкінець авторка подарувала бібліотеці роман "Лазарус" з автографом і печаткою. Щиро вдячні пані Світлані за дуже цікаву зустріч і дарунок. Бажаємо творчого натхнення для подальших письменницьких здобутків!


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.