«...Рано-вранці, ледве розплющивши очі, не випивши філіжанки кави, вона радісно поспішає на роботу, ласкаво і з величезною любов’ю зустрічає малюків,дарує їм радість спілкування, говорить про просте й складне, грає і сумує разом з ними. Вона любить дитячий садок, з його такими несерйозними проблемами, маленькою зарплатою і постійним бажанням піти. Це перша і справжня любов в її житті.

Вона дарує їй широку доброзичливу усмішку — жодна людина на світі не може посміхатися, як вона! Жоден космонавт на світі не витримає таких навантажень! Жоден учений не зробить стільки відкриттів! Жодна модель світу не зрівняється з нею в костюмі Весни чи Снігуроньки! Мистецтвом перевтілення вона володіє так само, як артисти театру й кіно. От тому — з усіх професій на світі вона вибрала головну — вихователь дитячого садка!..» - саме так розпочала бібліографічний огляд завідуюча сектором культурно-просвітницької роботи Ганжа Катерина Вікторівна.

Провести бібогляд для майбутніх вихователів попрохала кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти Манжелій Наталія Михайлівна.

Катерина Вікторівна розповіла студентам про опорні навчальні посібники з дошкільної освіти, а також ознайомила з фаховою періодикою.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.