У приміщенні музею Раїси Кириченко Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулася урочиста церемонія нагородження переможців обласного щорічного конкурсу «Краща книга Полтавщини-2017».

Уже 11 рік поспіль Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації згуртовує полтавських видавців, книготворців і книгошанувальників з метою підвищення рівня книговидавничої справи на Полтавщині, популяризації творчості місцевих авторів, виховання культури читання та любові до книги.

Цьогоріч на розгляд журі було представлено 45 видань. Переможців визначали у 7 номінаціях: «Краще історико-краєзнавче видання», «Краща університетська книга», «Краща поетична збірка», «Краще прозаїчне видання», «Краще видання для дітей та юнацтва», «Культура і мистецтво», «Краще іміджеве видання».

В двох номінаціях перемогу здобули видання вчених нашого університету:

Перша номінація«Краще історико-краєзнавче видання»

I місце  - «Більська минувшина»

Автор: Петро Гавриш

Видано та друк: ТОВ «АСМІ»

Друга номінація«Краща університетська книга»

I місце – «Суспільна географія в Україні (теорія та практика досліджень)»

Автор: Сергій Шевчук

Видано та друк: ТОВ «АСМІ»

Головну ж відзнаку, гран-прі конкурсу "Краща книга Полтавщини", отримала книга «Полтавщина. Шлях до незалежності 1985-1991» авторів Олександра Білоуська та Тараса Пустовіта (видавництво «Полтавський літератор»). Усіх переможців відзначили цінними подарунками та дипломами.

Вітаємо усіх учасників і  переможців цьогорічного конкурсу та бажаємо подальших перемог.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.