Перший день осені завжди приходить до нас із Днем знань, просвіти, науки – Святом першого дзвоника, мелодія якого кличе до початку нового етапу в житті.

Це стосується і малечі, яка вперше сяде за шкільну парту, і учнів старших класів, які дорослішають і набираються мудрості у стінах школи, і студентів, які роблять перші кроки до здійснення своїх заповітних мрій, і тих, без чиєї допомоги, лагідного погляду, слушної поради не проходить жоден день – учителів і педагогів. І, звісно ж, батьків, які все життя присвячують своїм дітям.

Школа – наш другий дім, і коли згадуєш своє дитинство – у думках виринають шкільні уроки, веселі перерви, перше розуміннях багатьох важливих у житті речей, таких, як дружба, повага, любов до Батьківщини. Коли згадуєш юність, студентські роки – згадуєш часи, коли вже не лише ти сам усвідомлюєш себе дорослою людиною, а таким тебе сприймають усі довкола, і ти гордий від того розуміння.

Бажаємо всім, аби враження ваші були тільки приємними, а спогади - лише хорошими, до яких хотілося б повертатися знову і знову! Низький уклін мудрим просвітителям – учителям і педагогам. Нехай сили Ваші будуть невичерпними, адже ви робите неоціненний внесок у майбутнє шляхом продовження істинних життєвих засад у своїх учнях. Нехай новий навчальний рік відкриє світ пізнання і сходження до джерел науки, зростаючи урожаєм мудрості та натхнення!

Вітаємо зі святом і запрошуємо до бібліотеки переглянути цікаві книжкові виставки.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.