Сучасній молоді надзвичайно пощастило, адже, окрім тисячі інших причин, юні таланти мають щонайменше три приводи для святкувань: останньої неділі червня — в український День молоді, 12 серпня — Міжнародного дня молоді та 10 листопада — під час Всесвітнього дня молоді.

Святкування Дня молоді в Україні затверджене Указом Президента нашої держави Леоніда Кравчука від 22 червня 1994 року. Та насправді історія українського Дня молоді почалася ще задовго до здобуття нашою країною незалежності, у часи Радянського Союзу. 7 лютого 1958 року Президіум Верховної Ради СРСР затвердив «День радянської молоді», який відзначали останньої неділі червня. За традицією, і до тепер саме наприкінці першого місяця літа святкують День молоді Україна та Білорусь.

Оскільки День молоді не має чіткої дати, щороку число молодіжних гулянь змінюється. Проте незмінними лишаються веселощі, гарний настрій та дух свободи, притаманний гарячим серцям, осяяним теплим літнім сонцем, сповненим надій, світлих мрій та найкращих сподівань.

Вітаємо всіх зі святом і запрошуємо переглянути книжкові виставки.

І головне бажаємо не забувати що молодий той, хто молодий душею!


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.