Сьогодні співробітники читальної зали №1 презентували Display – кросинг - "Дитина в сучасному світі".

Під час презентації було представлено кімнату дитячого психолога. Психічний розвиток дитини є важливим фактором здорового самопочуття. Адже психіка малюка дуже вразлива, тому навіть сказане нами необережне слово може так чи інакше вплинути на формування його особистості в майбутньому. Труднощі, з якими стикаються батьки у вихованні дитини, допоможе подолати дитячий психолог, який володіє необхідними знаннями та практичними навиками.

Зазвичай звернення до психолога лякає багатьох батьків. Проте сучасні розумні батьки повинні знати, що сьогодні, дитячий психолог – це фахівець, педагог-практик, який, насамперед, покликаний зробити дитину щасливою, життєрадісною, дати можливість малюку все більше пізнавати світ і взаємодіяти з ним.

Якщо батьки звертаються за порадою до дитячого психолога, це аж ніяк не означає, що з дитиною щось не так. Просто їх малюк унікальний, потребує більше уваги для гармонійного психологічного розвитку. Кожен з батьків має розуміти, що його дитина індивідуальна, тому функція психолога полягає в тому, щоб знайти індивідуальний підхід до кожної дитини за допомогою різноманітних методів, перевірених на практиці.

Працюючи з дитиною, психолог сприяє її кращому розумінню своїх емоцій, подоланню страхів, невпевненості в собі, орієнтуванню у складній життєвій ситуації.

Запрошуємо ознайомитися з цікавою виставкою.

Метою «Display – кросингу» є популяризація такого напряму бібліотечно-інформаційної роботи як організація книжкової виставки, акцентування уваги на розробці її дизайну, сприяння професійному спілкуванню та обміну досвідом з даного питання між фахівцями з метою удосконалення виставкової діяльності, пошуку нових ідей та форм.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.