Сьогодні в Полтавському художньому музеї імені М. Ярошенка відбулося відкриття Фотовиставки «День-2014».

Фотовиставка «День-2014» проходить у рамках заходів «Дні «Дня» в Полтаві». Експозиція вміщує орієнтовно 200 світлин з-поміж переможців XVI Міжнародного Фотоконкурсу газети «День». Вони обрані з понад 2 тисяч фоторобіт, надісланих з усіх куточків України як фотографами-професіоналами, так і фотолюбителями в номінаціях «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя як воно є», «Світ очима дітей» та в окремій номінації від міжнародної організації ПРООН «Будуємо нову країну разом».

Виставка «Дня» - це фотолітопис того, як і чим жила Україна минулий рік. А він став для всіх нас «концентратом викликів та випробувань»…

Звичайно, значна частина світлин присвячена подіям Революції Гідності на Майдані та війні на Сході країни. У фокусі – люди, які творять історію сьогодні. Втім, попри складні події, експозиція вміщує й фото, що надихають та несуть оптимізм. Адже без такого «щеплення оптимізмом» у нинішній ситуації ніяк не обійтися.

Традиційно усі відвідувачі виставки зможуть відчути себе членами журі, віддавши свій голос за найцікавішу, на їхній погляд, світлину. У день закриття виставки за результатами цього голосування буде оголошено володаря титулу глядацьких симпатій від Полтави.

На відкриття виставки завітали і співробітники нашої бібліотеки.

Виставка триватиме до 2 березня 2015 року, вхід вільний.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.